නත්තල් මේසයට චීසි පාස්තා එකක් හදමු.

0
12


නත්තල් රාත්‍රී මේසය රස ගන්වන්න අපූරු චීසි පාස්තා එකක් හදලා බලමු ද? සූපවේදිනි චන්දි ලක්ෂිතා මහත්මිය තමයි ඔබ වෙනුවෙන් මේ අපූරු රෙසිපිය ගෙන එන්නේ.

අවශ්‍ය දේවල්

  • පැස්ටා 200g
  • බෙල් පෙපර්ස්
  • තක්කාලි
  • පාස්ලි
  • ක්‍රීම් චීස් මේස හැඳි 2
  • රස පමණට ලුණු
  • තක්කාලි / චිලි සෝස් මේස හැඳි 2
  • ෆ්‍රෙෂ් මිල්ක් අඬු කෝප්පයක්
  • කෑලි මිරිස් තේ හැඳි 2
  • ගම්මිරිස් තේ හැන්දක්
  • සීනි තේ හැඳි කාලක්
  • කුඩාවට කපා ගත් ලොකු ළූණු ගෙඩි බාගයක්
  • චොප් කරගත් සුදු ලූණු බික් තුන හතරක්
  • තෙල් මේස හැඳි 2-3

සාදා ගන්නා ආකාරය

  • ජලයට අවශ්‍ය පමණට ලුණු සහ තෙල් මේස හැන්දක් එක් කර පැස්ටා තම්බා ගන්න.
  • තක්කාලි සහ බෙල් පෙපර් සිහින්ව කපා ගන්න
  • පෑන් එකක් ලිප තබා තෙල් මේස හැදි දෙකක් දමා ගන්න.
  • රත් වෙද්දී සුදු ළූණු එක් කරන්න. බැදෙන්න හරින්න
  • ඉන්පසු ළූණු එකතු කරන්න
  • තක්කාලි ද එකතු කරන්න.
  • මද වෙලාවක් තැම්බෙන්න හරින්න.
  • බෙල් පෙපර් එකතු කරන්න.
  • කෑලි මිරිස්, ගම්මිරිස් එකතු කරන්න.
  • සෝස් ද එකතු කරන්න
  • තැම්බෙන්නට හරින්න
  • ඉන්පසු චීස් එකතු කරන්න, කිරි ද එකතු කරන්න.
  • මද ගින්නේ උතුරන්නට හැර සීනි එකතු කරන්න.
  • පාස්තා හොඳින් තැම්බුණු පසු උණුවතුර පෙරා ඇල් වතුරෙන් සෝදා ගන්න.
  • ඉන්පසු ඉහත පරිදි සාදා ගත් මිශ්‍රණය එකතු කරන්න.
  • කුඩාවට කැපූ පාස්ලි ඉස ගන්න.



Saru FM Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here