නෙල්ලි හෙවත් අම්ලා, බොහෝ විට “ඉන්දියානු ගූස්බෙරි” ලෙස හැඳින්වේ. ආසියාවට ආවේණික ගසක් වන අතර එහි ඵල පෝෂ්ය පදාර්ථ වලින් පිරී ඇත. අම්ලා යුෂ යනු විටමින් Cවලින් පොහොසත් ප්රභවයක් වන අතර එය දොඩම් වලට වඩා 20 ගුණයකින් වැඩිය. රස පහකින් යුතු රසයක් ඇති අතර සුවිශේෂී සුගන්ධයක් ඇත. නෙල්ලි යුෂ නිතිපතා පරිභෝජනය කිරීමෙන් සිරුරේ ප්රතිශක්තිය වැඩි කළ හැකිය. ආයුර්වේදයට අනුව, නෙල්ලි යුෂ යනු සමේ පෙනුම වැඩි දියුණු කිරීමට, රුධිරය පිරිසිදු කිරීමට සහ ඇස් පෙනීම වැඩි දියුණු කිරීමට උපකාරී වන ඉහළම රසයානික සහිත පලතුරු වලින් එකකි. නෙල්ලි භාවිතා කිරීමෙන් ඔබට අත්වන සෞඛ්ය ප්රතිලාභ 10ක් මේ ලිපියෙන් විස්තර කරනවා.
අවශ්ය ද්රව්ය
නැවුම් නෙල්ලි 1 kg
මී පැණි 200ml
ඉඟුරු 250g
නැවුම් ලෙමන් ගෙඩි 10ක්
ලුණු ටිකක්
Saru FM Media